Medewerker productpresentatie

(crebonummer 25211)

Dagopleiding (BOL), 2 jaar, niveau 2

Ben jij creatief en veelzijdig?
Dan is de opleiding Medewerker productpresentatie iets voor jou! Creatief omdat je producten realiseert. Veelzijdig omdat je op allerlei plaatsen komt en steeds met nieuwe ontwikkelingen, trends en materialen in aanraking komt. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken als etaleur of visual merchandiser bij een etaleer- of presentatiebureau of bij een presentatieteam van een (groot)winkelbedrijf.

Wat ga je ervoor doen?
Je ontwikkelt vakkennis en beroepsvaardigheden op het gebied van etaleren, presenteren en decoreren. Je leert omgaan met materialen, gereedschappen en technieken, en je leert werken met ontwerpprogramma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign. Ook is er aandacht voor persoonlijke vaardigheden, rekenen en taal.

BPV (stage)

In het 2e leerjaar loop je 2 dagen per week stage. Dan ga je aan de slag met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan. De overige dagen van de week ga je naar school om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Eisen

Diploma VMBO Basisberoepsgerichte leerweg 
Een portfolio, een intakegesprek en een intaketoets maken onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Doorstroommogelijkheden

Met het diploma Medewerker productpresentatie kun je doorstromen naar de opleiding Ruimtelijk vormgever (Ruimtelijke vormgeving niveau 4). Als je aan een aantal eisen voldoet, mag je in het 2e leerjaar van deze opleiding starten. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Kosten opleiding

Als leerling van De Rooi Pannen hoef je geen onderwijsgeld te betalen aan onze school. Dat betekent dat je geen geld kwijt bent aan boeken en overige leermiddelen. Ook de ouderbijdrage, de kosten voor excursies etc. neemt De Rooi Pannen zelf voor haar rekening.

Zaken die eigendom worden van jou, zoals vakkleding voor de praktijklessen, zijn van de regeling uitgezonderd. Daarnaast moet je als leerling nog steeds les- of cursusgeld aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap betalen.


Gratis reizen met het studentenreisproduct: nu ook voor MBO’ers onder de 18 jaar
Vanaf 1 januari 2017 hebben veel MBO-studenten onder de 18 jaar recht op een studentenreisproduct. Doe je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Voor minderjarige MBO'ers die een BOL-opleiding op niveau 3 en 4 volgen, is de kaart onderdeel van de prestatiebeurs. Dat betekent dat je de kaart moet terugbetalen als je niet binnen 10 jaar een opleiding afrondt.

Het studentenreisproduct is een digitaal abonnement dat je op jouw persoonlijke ov-chipkaart laadt bij een ophaalautomaat. Het is een geldig week- of weekendabonnement. Hiermee kun je gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie op www.duo.nl of www.studentenreisproduct.nl.

Locatie(s)

Tilburg

Heb je nog vragen?

Medewerker productpresentatie

Jolanda Teuns
Leerling Medewerker productpresentatie


"Voor deze opleiding maak je veel dingen helemaal zelf, waardoor de resultaten elke keer anders zijn. Je mag creatief zijn, maar wordt ook goed geholpen en begeleid bij je opdrachten. De school zelf is ook leuk omdat je jezelf mag zijn en niemand je veroordeeld om wie je bent."

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo