Lessensite

De afdeling MBO Vormgeving maakt gebruik van een elektronische leeromgeving, waarbinnen allerlei informatie wordt aangeboden. Je vindt er algemene informatie over de school en je opleiding, maar ook de lesroosters, de jaarplanning en informatie over de BPV zijn in de leeromgeving opgenomen.

Een aparte plek is ingeruimd voor de lessensites van de verschillende opleidingen. Opdrachten die in de les zijn uitgedeeld, vind je terug op de lessensite van je opleiding. Het voordeel van deze manier van werken is dat de boekenlijst beperkt kan worden gehouden. De aangeboden lesstof is altijd actueel en is goed afgestemd op de inhoud van de opleidingen.

/upload/Infogids_201415/vormgeving/Lessensite.JPG
Chiara Berendsen
Leerling Ruimtelijk vormgever


“De lessensite is erg fijn om te gebruiken. Als je ingelogd bent, kun je er zowel op school als thuis gebruik van maken, wat natuurlijk ideaal is. Zo kun je thuis altijd je rooster, je cijfers en je lesformulieren bekijken. Je kunt ook voor alle vakken de opdrachten vinden, voor sommige vakken zelfs met een extra uitleg er bij. De lessensite is overzichtelijk en persoonsgebonden. Op deze manier kun je altijd alles bijhouden en kom je nooit voor onverwachte situaties te staan.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo