Atelier

Interne praktijk

Kenmerkend voor de afdeling MBO Vormgeving is de grote atelierruimte waar je tijdens en buiten de lessen kunt werken. Alle materialen en gereedschappen zijn hier voorhanden. Leerlingen van verschillende opleidingsniveaus werken tegelijkertijd in deze ruimte, zodat je elkaar kunt inspireren en stimuleren. Meerdere docenten en instructeurs volgen en begeleiden het leerproces.

Sign Company is een interne leeromgeving van de opleiding Allround signmaker. Binnen deze realistische praktijkomgeving werk je aan allerlei opdrachten om vaardigheden te trainen. Je leert om te overleggen met opdrachtgevers, om ontwerpen te maken en om projecten te begeleiden. Ook stuur je medeleerlingen van de opleiding Medewerker sign aan die de producten vervaardigen.

/upload/Infogids_201617/vormgeving/interne_praktijk_verkleind.jpg

Eveline Trommelen
Leerling Alround signmaker 

"Bij de Sign company krijgt de derdejaarsleerling een tweedejaarsleerling onder zich om te begeleiden. De opdrachten verschillen per week en je kunt zowel grote als kleine opdrachten verwachten. We werken eerst de ene opdracht af, voordat we aan de volgende beginnen. Dat maakt het overzichtelijk. Het zijn niet alleen opdrachten van de Sign leerlingen, maar ook krijg je opdrachten van de leerlingen van ruimtelijke vormgeving."

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo