Allround signmaker

(crebonummer 25213)

Dagopleiding (BOL), 3 jaar, niveau 3

Let op: Deze opleiding kun je volgen na de opleiding Medewerker sign (Signmaker niveau 2) en duurt dan nog 1 jaar.

Als allround signmaker voer je werkzaamheden uit die ingewikkelder zijn dan die van een medewerker sign. Ook heb je meer verantwoordelijkheden, met name op het gebied van bedrijfsvoering. Je hebt contact met opdrachtgevers en stuurt medewerkers aan. Op basis van aangeleverde concepten kun je ontwerpen maken en in sommige gevallen lever je het werk op. In (middel)grote bedrijven kun je doorgroeien naar de functie van projectleider of afdelingshoofd.

Wat ga je ervoor doen?
De opleiding is opgebouwd als een leerbedrijf. Je leert hoe je werk kunt aannemen van een opdrachtgever en hoe je offertes, calculaties en planningen maakt. Er is aandacht voor het ontwerpen van signproducten en het opleveren van het werk. Ook het aansturen van medewerkers en het verzorgen van de boekhouding en administratie komen tijdens de opleiding aan bod.

BPV (stage)

Je loopt 2 dagen per week stage. Dan ga je aan de slag met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan. De overige dagen van de week ga je naar school om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Eisen

Diploma Medewerker sign (Signmaker niveau 2)
Een portfolio en een intakegesprek maken onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Doorstroommogelijkheden

Met dit diploma kun je doorstromen naar een MBO-opleiding op niveau 4.

Kosten opleiding

Als leerling van De Rooi Pannen hoef je geen onderwijsgeld te betalen aan onze school. Dat betekent dat je geen geld kwijt bent aan boeken en overige leermiddelen. Ook de ouderbijdrage, de kosten voor excursies etc. neemt De Rooi Pannen zelf voor haar rekening.

Zaken die eigendom worden van jou, zoals vakkleding voor de praktijklessen, zijn van de regeling uitgezonderd. Daarnaast moet je als leerling nog steeds les- of cursusgeld aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap betalen.


Gratis reizen met het studentenreisproduct: nu ook voor MBO’ers onder de 18 jaar
Vanaf 1 januari 2017 hebben veel MBO-studenten onder de 18 jaar recht op een studentenreisproduct. Doe je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Voor minderjarige MBO'ers die een BOL-opleiding op niveau 3 en 4 volgen, is de kaart onderdeel van de prestatiebeurs. Dat betekent dat je de kaart moet terugbetalen als je niet binnen 10 jaar een opleiding afrondt.

Het studentenreisproduct is een digitaal abonnement dat je op jouw persoonlijke ov-chipkaart laadt bij een ophaalautomaat. Het is een geldig week- of weekendabonnement. Hiermee kun je gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie op www.duo.nl of www.studentenreisproduct.nl.

Locatie(s)

Tilburg

Heb je nog vragen?

Leerling Allround signmaker

Stephanie Swaans
Leerling Allround signmedewerker

 

"Bij Allround signmedewerker is het vooral een combinatie van werken op je stageplek, werken op school in de Sign Companie, waarbij je signopdrachten voor andere leerlingen uitvoert, en leren van nieuwe vaardigheden in de opleiding zelf. Die combinatie vind ik te gek! Je mag je eigen draai aan de opdrachten geven. Overigens is het in de klas altijd erg gezellig."

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo