Frontoffice

Wedstrijden

Het AEHT-congres (Association Européene des Ecoles d'Hôtellerie et de Tourisme) wordt ieder jaar ergens anders georganiseerd door een school in Europa. Als toerismeleerling kun je deelnemen aan de wedstrijden Tourist Destination en Front Office. Naast de wedstrijden is er ook tijd voor een uitgebreide kennismaking met het land en de andere internationale deelnemers. De voorrondes vinden op nationaal niveau plaats. In Nederland nemen 32 MBO-scholen hieraan deel.

Ieder jaar vindt tevens de Toerismebokaal plaats. Dit is een landelijke wedstrijd onder alle toerisme- en recreatiescholen, waar in de categorieën frontoffice, recreatie en reizen wordt gestreden om het beste idee.

/upload/Infogids_201516/toerisme_recreatie/recensies/wedstrijden-breda.gif

Jessie Meeus (rechts op foto)
Leerling Manager leisure en hospitality

“Ik ben dit schooljaar eerste geworden in de categorie recreatie bij de toerismebokaal 2016 in Amersfoort. Het is een landelijke wedstrijd onder alle toerisme- en recreatiescholen, waar in de categorieën frontoffice, recreatie en reizen wordt gestreden om het beste idee. Twee dagen lang ben ik samen met twee leerlingen van een andere school bezig geweest met workshops en het in elkaar zetten van een animatieprogramma. Dit programma met de titel Tijdreizen hebben we vervolgens gepresenteerd. Ons typetje: Tika Toekomst, die natuurlijk uit de toekomst kwam, vertelde de jury over alle tijden waar ze doorheen ging reizen. Het was een hele ervaring en ik heb er veel van geleerd.”


De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo