Studiereis

Studiereizen/excursies

In elk leerjaar worden excursies en studiereizen georganiseerd. Een vast terugkerende dagexcursie is bijvoorbeeld het bezoek aan de Vakantiebeurs in Utrecht. Verder bezoek je regelmatig bedrijven die belangrijk zijn voor jouw opleiding.

De meerdaagse studiereis in het eerste leerjaar is de zogenaamde Hollandweek. Tijdens deze studiereis door Nederland bekijk je het toeristisch product ‘Nederland’ zoals een buitenlandse toerist dat zou doen. In de volgende leerjaren gaan de studiereizen verder weg, naar een buitenlandse bestemming die belangrijk is voor het toerisme van Nederlandse vakantiegangers.


/upload/Infogids_201516/toerisme_recreatie/recensies/excursies-breda.gif
Elvira Jaspers (beige jas)
Leerling Recreatie

“Met de eerstejaars Recreatie Breda waren we uitgenodigd door de Efteling om daar langs te komen als mystery guests. Eerst hebben we zelf als gasten door het park mogen lopen en ben ik wel drie keer in de Baron geweest. Daarna kregen we een workshop over betovering en gastgerichtheid met als opdracht om na de workshop een rondje door het park te maken en daar op te letten. Het verbaasde me dat echt alles in het teken staat van gastgerichtheid en ik besefte dat juist dat het verschil kan maken. Aan het einde van het jaar ga ik zelf stage lopen en ga ik mijn gasten ook proberen te betoveren.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo