Interne praktijk

MBO Marketing/Evenementen heeft eigen praktijkfaciliteiten. Naast een professionele studio kent de opleiding in Tilburg At the office, een moderne kantoortuin waarin alle vormen van het (nieuwe) werken mogelijk zijn, een ruimte waarin je kunt werken, overleggen, vergaderen, telefoneren, opdrachtgevers te woord staan etc. Kortom, alles waar je mee te maken krijgt in het bedrijfsleven. De opleiding in Eindhoven laat leerlingen werken in hun eigen kantoor, The E/C Desk.

In onze praktijkfaciliteiten heb je alles bij de hand om opdrachten uit te voeren. Maar je leert er veel meer dan alleen het uitwerken van de opdrachten. Je leert ook samen te werken, omgaan met tijdsdruk en deadlines, zakelijk communiceren en improviseren.

We ontvangen regelmatig aanvragen vanuit het bedrijfsleven voor marketing-, communicatie- of evenementenopdrachten. Leerlingen van onze opleidingen zijn inmiddels goed ingeburgerd in het regionale bedrijfsleven.

Met trots noemen we de organisatie van het prestigieuze Charity dinner. Dit evenement wordt mede georganiseerd door onze Tilburgse evenementenleerlingen. Maar ook werken wij samen met bijvoorbeeld Sand City Eindhoven, Tilburg Ten Miles, LiveWall, Paaspop, Dutch Design Week, Glow etc.

Bedrijven kunnen terecht met zeer diverse opdrachten, van het schrijven van een totaal marketingcommunicatieplan tot het toepassen van een huisstijl of het verzorgen van de content van een narrowcastingsysteem voor bedrijven. Het adviseren in het gebruik van social media voor ZZp-ers, zoals bijvoorbeeld Be Real Healthcoach en Art Works, is een veel voorkomende opdracht.
/upload/Infogids_201516/marketing_evenementen/recensies/DSC02054.gif

Amber Frankort

Leerling Medewerker marketing en communicatie

 

"Sinds dit schooljaar maken wij veel gebruik van at the office. De Rooi Pannen werkt samen met echte opdrachtgevers, waar wij in groepjes bijvoorbeeld een communicatieplan voor mogen schrijven. Hierdoor komt de praktijk echt de school binnen. Je leert samenwerken en omgaan met het echte bedrijfsleven. Ook houden wij zelf contact met onze opdrachtgevers, waardoor je veel eigen verantwoordelijkheid hebt. Elke week moeten wij een aantal uur in at the office aan deze opdrachten werken. Deze uren mogen we zelf inplannen. Dit is een goede voorbereiding op het HBO, aangezien je daar veel vrijheid krijgt. Ik zit nu in mijn examenjaar en ik denk dat ik door At the office zeker wat ervaring mee kan nemen naar het HBO!"

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo