Marketing Evenementen

MBO Marketing/Evenementen

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van de commerciële dienstverlening? Ben je een echte teamspeler, die initiatief durft te nemen en uitdagingen met beide handen aangrijpt? Voel je je als een vis in het water in een dynamische werkomgeving en wil je de beste worden in je vakgebied? Dan kun je bij ons je talent verder ontwikkelen. Wij bieden opleidingen aan, die van jou een specialist maken in de marketing, communicatie of evenementen.
Leerling Medewerker marketing en communicatie

Thomas Tadjab
Leerling Medewerker marketing en communicatie

"Tijdens de opleiding leer je, naast de nodige theorie, samenwerken in projecten met klasgenoten en met externe opdrachtgevers. Dat is soms moeilijk, maar vooral ook een uitdaging omdat je weet dat het voor een echt bedrijf is. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de webshop modesokken.nl een viral commercial mogen maken.

In leerjaar twee heb ik stage gelopen bij DJ School Breda, een particuliere school waar dj en/of produceerlessen worden gegeven. Vanaf dag één was mij al duidelijk dat DJ School Breda mij als tweedejaars veel te bieden had. Ik werd overal bij betrokken, wat ook betekende dat ik mijn eigen verantwoordelijkheden binnen het bedrijf had. Naast de opdracht vanuit school, het schrijven van een communicatieplan, heb ik vanuit DJ School Breda meegewerkt aan mooie evenementen. Een goed voorbeeld hiervan is de Wings for Life World Run. Naast algemene taken, viel de communicatie met de organisatie voor mijn rekening. De werkzaamheden op kantoor sloten mooi aan bij de opleiding. Hierdoor leer je niet alleen het toepassen van het lesmateriaal, maar doe je ook ervaring op in de praktijk!"

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo