Excursie

Studiereizen/excursies

Ook hier zijn diverse mogelijkheden zoals excursies naar wijngebieden zoals Champagne en diverse horecabedrijven of een bezoek aan Marché Internationale Rungis; de grootste versmarkt van de wereld bij Parijs. Een kijkje nemen bij de ‘biggest expanding market for hotels of the world’? Een studiereis naar Dubai en Abu Dhabi met onder andere een bezoek aan het meest luxueuze hotels van de wereld, Burj Al Arab in Dubai en Emirates Palace in Abu Dhabi, is een voorbeeld van internationaal je vakgebied verkennen.

Uitwisselingsprojecten
Wij hebben diverse uitwisselingstrajecten met horeca- en toerismeopleidingen in bijvoorbeeld Zweden, Finland, Turkije en Estland. Deze projecten worden van tijd tot tijd uitgebreid of vervangen door bijvoorbeeld Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Dit in verband met de talen.

/upload/Nieuws_2016_2017/Excursie_Gonny.jpg

Robin de Haas en Rosa van den Berg
Leerlingen Horecaondernemer/-manager

“Tijdens de Hollandweek bezochten we diverse stagebedrijven zodat we alvast een idee konden vormen over waar we volgend jaar stage kunnen lopen. Zo brachten we onder meer een bezoek aan hotels in Utrecht, Den Haag en Amsterdam, Vermaat Catering in het Rijksmuseum en Afas Circustheater in Scheveningen." Rosa: “Het was een gezellige en leerzame week, nu weet ik eindelijk waar ik stage wil lopen.” “Leuk dat we met zoveel verschillende hotels en afdelingen kennis hebben kunnen maken”, aldus Robin.


De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo