Stage

Stages

Je hebt de†mogelijkheid om in het†4e jaar een stage van ongeveer†6 maanden in het buitenland te lopen. Hiervoor maken we gebruik van het zorgvuldig opgebouwde stagebestand van gerenommeerde en erkende bedrijven in diverse landen, van BelgiŽ tot Amerika en Dubai.

Erkende stagebedrijven
Daarnaast doe je praktijkervaring op bij erkende stagebedrijven in Nederland. De Rooi Pannen werkt samen met meerdere gerenomeerde bedrijven./upload/Infogids_201516/horeca/recensies/stage-eindhoven.jpg

Savannah Schreuter
Leerling Horecaondernemer/-manager

"Ik ben op het moment stage aan het lopen bij The Colour Kitchen op de High Tech Campus in Eindhoven. Het is ontzettend hard werken, maar heel gezellig en leerzaam. Ik doe de administratieve, commerciŽle en operationele kant, dus ik zit niet stil op een werkdag. The Colour Kitchen werkt met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Dit betekent dat ik met verschillende soorten mensen en culturen werk, wat alles een uitdaging maakt. Het moeilijkste tot nu toe was om mezelf in een† leidinggevende positie neer te zetten. Ik geef leiding aan de leerlingen samen met de andere professionals, maar met mijn 19 jaar ben ik lang niet zo ervaren. Ik vind het een heerlijke werklocatie, want er hangt altijd een gezellige sfeer en het uitzicht is prachtig aangezien we op de grote vijver van HTC uitkijken. Dit is de perfecte stage voor iemand die behalve horeca ook op andere vlakken wil leren."

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo