Leidinggevende keuken BBL

(crebonummer 25181)

Leren en werken (BBL), 2 jaar, niveau 4

Je beheerst je vak tot in de puntjes. Jij weet wat er op de werkvloer gedaan moet worden. De leidinggevende keuken heeft een leidinggevende, co÷rdinerende, aansturende, regelende, controlerende en signalerende rol. Je bent de schakel tussen de medewerkers en de bedrijfsleiding. Je bent de eindverantwoordelijke voor de bedrijfsvoering in de keuken.

Waar kan ik gaan werken?
Je werkt voornamelijk in keukens van hotel/ restaurants, restaurantbedrijven, vergader- en congrescentra en instellingen.

Wat ga ik ervoor doen?
Tijdens je opleiding ga je werken aan een afdelingsplan. De vaktheorie, economische vakken en talen ondersteunen de kennis die je nodig hebt bij je managementtaken.

BPV (stage)

Tijdens de opleiding Leidingevende keuken werk je 4 dagen in een erkend leerbedrijf en ga je 1 dag naar school.

Eisen

  • Diploma Zelfstandig werkend kok

Doorstroommogelijkheden

Met dit diploma kun je doorstromen naar de Hoge Hotelschool of een lerarenopleiding.

Kosten opleiding

Als leerling van De Rooi Pannen hoef je geen onderwijsgeld te betalen aan onze school. Dat betekent dat je geen geld kwijt bent aan boeken en overige leermiddelen. Ook de ouderbijdrage, de kosten voor excursies etc. neemt De Rooi Pannen zelf voor haar rekening.

Zaken die eigendom worden van jou, zoals vakkleding voor de praktijklessen, zijn van de regeling uitgezonderd. Daarnaast moet je als leerling nog steeds les- of cursusgeld aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap betalen.

Locatie(s)

Tilburg

Heb je nog vragen?

Leerling Leidinggevende
Sharon Louer
Leidinggevende bediening

“Ik zit nu voor het vijfde jaar op De Rooi Pannen in Tilburg, waarvan ik de laatste twee jaar de opleiding Leidinggevende bediening volg. Nadat ik de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw had afgerond, wist ik direct dat ik me nog verder wilde ontwikkelen in de horeca. Ik zocht iets met meer uitdaging en verantwoordelijkheid. Deze opleiding leek me daar perfect voor. Tot nu toe heeft deze opleiding aan al mijn verwachtingen voldaan. Je krijgt niet alleen meer verantwoordelijkheid binnen je leerbedrijf, maar ook op school ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf. Het is jouw taak om je afdelingsplan netjes en op tijd af te krijgen.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo