Kok BBL

(crebonummer 25180)

Leren en werken (BBL), 2 jaar, niveau 2

Als kok weet je het gerecht te maken dat niet alleen goed smaakt, maar er ook nog eens prima uitziet. Van ontbijt tot souper, van stoer tot chic; jij weet er iets bijzonders van te maken. Want jij bent creatief en flexibel. Je bent een harde werker en je voelt je verantwoordelijk voor je gasten.

Waar kan ik gaan werken?
Een gezellig eetcafé? Een sterrenzaak? Je kunt in de meest uiteenlopende horecabedrijven aan de slag. Hotel, congrescentrum, cateringbedrijf, lunchroom of grand café; een enthousiaste kok kunnen ze altijd gebruiken. Eenvoudige Hollandse pot of exclusief hoogstandje…het is maar wat het beste bij je past.

Wat ga ik ervoor doen?
Naast de praktijk is er aandacht voor ondersteunende vakken zoals Nederlands, Engels, bedrijfseconomie en informatica. Ook krijg je interessante en leerzame excursies.

BPV (stage)

Bij de BBL-opleiding Kok ga je zelf op zoek naar werk bij een erkend leerbedrijf en 1 dag per week naar school.

Eisen

  • VMBO-diploma
  • Diploma Horeca-assistent
  • Minimaal 16 jaar

Doorstroommogelijkheden

Met dit diploma kun je doorstromen naar Zelfstandig werkend kok, Horecaondernemer/-manager, Ondernemend horecavakman en Manager party, event en businesscatering.

Kosten opleiding

Als leerling van De Rooi Pannen hoef je geen onderwijsgeld te betalen aan onze school. Dat betekent dat je geen geld kwijt bent aan boeken en overige leermiddelen. Ook de ouderbijdrage, de kosten voor excursies etc. neemt De Rooi Pannen zelf voor haar rekening.

Zaken die eigendom worden van jou, zoals vakkleding voor de praktijklessen, zijn van de regeling uitgezonderd. Daarnaast moet je als leerling nog steeds les- of cursusgeld aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap betalen.

Locatie(s)

Eindhoven [inschrijven niet meer mogelijk]
Breda (locatie Tuinzigtlaan)

Heb je nog vragen?

 
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo