Horeca

MBO Horeca

Ga jij voor een carrière in de horeca? Dan kies je voor een boeiende en dynamische bedrijfstak.

Gastvrij, vriendelijk, professioneel en commercieel dat is waar het in de horecabranche om gaat. Je houding en uiterlijke verzorging zijn de eerste zaken waar een gast op let.

Heb je een vriendelijke uitstraling en maak je makkelijk contact? Heb je een commerciële instelling en wil jij je verder bekwamen in de horeca of aanverwante sectoren? Start dan jouw carrière op De Rooi Pannen.

Leerlingen Zelfstandig werkend kok
Amber van Schaik en Loïs Suijlen
Zelfstandig werkend kok

“Wij hebben voor deze opleiding gekozen omdat wij graag koken en er veel werkmogelijkheden zijn in binnenen buitenland. We hebben voor De Rooi Pannen gekozen omdat we hier veel verschillende keukens (met een restaurant) hebben en het een mooie school is. Verder gaan wij graag naar school, want alles wordt voor en door leerlingen gedaan! Bij mijn weekendbaantje zeiden ze dat De Rooi Pannen de beste opleiding is om een koksopleiding te volgen. Deze opleiding is voor ons dan ook allebei de juiste
keuze.”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo