Horeca

MBO Horeca

Ga jij voor een carrière in de horeca? Dan kies je voor een boeiende en dynamische bedrijfstak.

Gastvrij, vriendelijk, professioneel en commercieel dat is waar het in de horecabranche om gaat. Je houding en uiterlijke verzorging zijn de eerste zaken waar een gast op let.

Heb je een vriendelijke uitstraling en maak je makkelijk contact? Heb je een commerciële instelling en wil jij je verder bekwamen in de horeca of aanverwante sectoren? Start dan jouw carrière op De Rooi Pannen.

Leerling Gespecialiseerd kok
Nick de Jong
Gespecialiseerd kok

“Als leerling Gespecialiseerd kok krijg je veel vrijheid om zelf uit te vinden en te testen wat je wilt bereiken. Je gaat zoeken naar wat bepaalde stoffen in recepten doen en dat maakt het ontzettend interessant. Samen met je klasgenoten en gastronomen ga je menu’s ontwikkelen om zo van elkaar te leren. Naast dit heb je ook veel kookwedstrijden waar je aan mee kunt doen en vele excursies. Zo stonden dit jaar Vitelco in ’s-Hertogenbosch en de Heyde Hoeve in Nuenen op het programma en later nog een bezoek aan restaurant Boreas in Heeze. Ik doe zelf graag mee aan kookwedstrijden en probeer ook iedere keer prijzen te behalen. Twee jaar geleden ben ik in Zwolle derde van Nederland geworden bij de Skills Heroes en later dat jaar ben ik naar Servië geweest voor de AEHT. Dit jaar heb ik opnieuw aan de Skills Heroes meegedaan en belandde ik in de finale in Amsterdam. Een slopende strijd, maar met een geweldig einde: ik werd namelijk eerste!”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo