Excursie Barcelona

Studiereizen/excursies

Leren doe je niet alleen op school, maar vooral ook in de praktijk. Daarom ontbreken (meerdaagse) studiereizen en excursies niet in onze lesprogramma’s. Excursies naar bijvoorbeeld Coca Cola in Antwerpen, de Rotterdamse haven, de rechtbank, het Europees Parlement in Brussel of stedentrips naar Londen, Keulen, Praag of Parijs.

Bij Handel denken we verder dan de grens.

Welke excursies of studiereizen aangeboden worden, hangt af van de opleiding die je doet. Sommige excursies en studiereizen zijn verplicht, andere zijn op vrijwillige basis.

Nadia den Ridder
Leerling Ondernemer detailhandel


“Na een voorspoedige vlucht kwamen we, onder een heerlijk zonnetje, aan in Milaan. De eerste avond hebben we meteen van de Italiaanse keuken geproefd. De volgende ochtend gingen we naar het Nederlands Handelsconsulaat. Daar kregen we uitleg over de Italiaanse economie; wat goed werkt en wat juist niet. Heel interessant. Daarna op de hop-on/hop-off bus die ons langs alle culturele trekpleisters voerde, zoals de grootste rooms-katholieke kathedraal ter wereld, de Duomo Santa Maria Nascente, en natuurlijk hebben we de modehuizen bezocht met als klap op de vuurpijl de Ferrariwinkel. Op de laatste dag konden de liefhebbers nog naar het San Siro stadion, maar daarna was het toch echt weer tijd om in het vliegtuig naar Nederland te stappen.”

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo