communicatie voor college company

Student Company

Leerlingen van de niveau 4-opleidingen kunnen praktijkervaring opdoen in een Student Company. Met je team richt je een eigen bedrijf op en ga je een product op de markt brengen. Als team ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding (marktonderzoek, productontwikkeling, ondernemingsplan) en de uitvoering (inkoop, marketing, verkoop en administratie).

Je krijgt niet alleen te maken met kansen en uitdagingen, maar ook met problemen die opgelost moeten worden. Daarbij zijn samenwerking, initiatief en doorzettingsvermogen onmisbaar. Elke Student Company wordt begeleid door een mentor uit het bedrijfsleven.
Een Student Company staat ingeschreven bij de stichting ‘Jong Ondernemen’.

/upload/Infogids_201415/Handel/pechka-liggend.jpg
Merijn Adams en Juliette Pertijs
Oud-leerlingen


“Vorig schooljaar zijn wij met zes leerlingen een Student Company gestart. In opdracht van Jansen Dongen B.V. onderzochten wij de levensvatbaarheid van Kroshka Kartoshka; een Russisch fastfoodrestaurant. Uiteindelijk bleek er voldoende potentie te zijn om dit concept ook in Nederland te introduceren. Daarom hebben Merijn en ik ervoor gekozen om ook bij deze opdrachtgever stage te gaan lopen en het concept vorm te geven. Samen met nog twee andere leerlingen hebben we een marketingplan geschreven en de naam bedacht: Pechka. In januari 2015 hebben we onze eerste vestiging geopend aan de Professor de Moorplein nabij de Universiteit van Tilburg. Bij Pechka vinden wij de aardappel opnieuw uit en we bereiden deze op alle mogelijke manieren voor onze gast. In een ontspannen sfeer geniet je van onze verse ovenmaaltijden met het niveau van een restaurant en het gemak van fastfood. Wij serveren onder andere ontbijt, lunch, diner en afhaal. Onze producten en maaltijden zijn gezond, vers, verantwoord en natuurlijk heel erg lekker. Dus kom ook!”
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo