Leerlingen op stage

Stages

Je leert vooral door te doen. De Rooi Pannen heeft een goede naam in de omgeving en veel contacten met bedrijven in en rond Tilburg. De bedrijven zijn door de overheid benoemd als ‘erkend leerbedrijf’. Dat houdt in dat ze veel aandacht en begeleiding geven aan leerlingen tijdens de stage. Maar ook een stage in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Je wordt ingepland zoals dat in de branche gebruikelijk is. De lestijden van school spelen daarbij geen rol. Het kan dus zijn dat je ook ’s avonds en in het weekend werkt. Wat betreft presentatie en uiterlijke verzorging pas je je natuurlijk ook aan de eisen van de bedrijven aan. Op deze manier maak je echt kennis met de praktijk.
/upload/nieuws_20142015/stage-malta.jpg

Jelleny de Hond en Youri Ooms
Leerlingen Ondernemer detailhandel


Wij verblijven momenteel in Malta voor een stageperiode bij de modezaken Debenhams en New Look. Voordat wij aan de slag gingen op het stageadres, kregen wij een intensieve cursus Engels. Nadat we daarvoor geslaagd waren, mochten we aan de slag. Het is ontzettend leerzaam, maar we hebben ook zeker een hele gezellige tijd hier met alle studenten. We verblijven 10 weken op Malta, een mooi periode.

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo