Handel

MBO Handel

Hou je van uitdagingen, durf je kansen te grijpen en heb jij een uitstekend commercieel gevoel? Dan ben je van harte welkom in de wereld van de handel: een dynamische bedrijfstak, die jonge mensen met talent en ondernemingszin met open armen ontvangt. Klantvriendelijkheid, creativiteit, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en vernieuwend denken: daar draait het in de handel om.
Leerling Junior accountmanager

Davey van Huijgevoort 

"Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag in contact kom met verschillende mensen. Het vooruitzicht dat elke werkdag anders is en veel afwisseling biedt spreekt mij heel erg aan. Dat de afdeling kleinschalig van opzet is vind ik erg prettig. We hebben een klein gebouw en de docenten herkennen je direct. Dat schept al snel een band. Vaak maak ik een praatje met ze wanneer we elkaar op de gang tegenkomen.
Tijdens de lessen merk ik dat we echt tot in detail op accountmanagement in gaan. We oefenen met praktijksituaties door rollenspellen te spelen en deze via een beeldscherm terug te kijken. Ik heb hierdoor echt leren reflecteren op mezelf. Na het behalen van mijn diploma wil ik mij verder in accountmanagement verdiepen door een HBO studie te gaan volgen."

De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo