Leermeester

4 lessen
dag: Maandag
start: 2 oktober 2017/n.t.b. 2018

Leermeesters zijn cruciaal bij de ontwikkeling van jonge medewerkers in de horeca. Ze begeleiden, delen hun kennis met en leiden de vakmensen van morgen op. Om een erkend leerbedrijf te worden, dient u te beschikken over het diploma Leermeester. Deze training leidt op voor dit diploma. Het contact met de collega-leermeesters en het uitwisselen van ervaringen, vormen een wezenlijk onderdeel van de training. Voor de overige voorwaarden om erkend te worden als leerbedrijf dient u contact op te nemen met S-BB via telefoonnummer 088†338 00 00.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de cursus Leermeester is geen vooropleiding vereist. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is noodzakelijk (diploma NT 2 verplicht).

Certificatie

Diploma Leermeester (uitgegeven door SVH)

Kosten cursus

€ 795,00 incl. boekengeld, lunch en examen (evt. herexamen niet inbegrepen)

Bijzonderheden

Een aantal diploma’s geeft vrijstelling. Voorwaarde is dat u minimaal twee jaar werkervaring heeft. Op het moment dat u als leermeester/praktijkbebegeleider wordt ingeschreven bij een erkend leerbedrijf, ontvangt u bericht over de vrijstelling. Indien u vanaf schooljaar 2008 - 2009 ťťn van de volgende diploma’s behaald heeft in of na 2009, ontvangt u mogelijk een vrijstelling: leidinggeven keuken, leidinggeven bediening, ondernemer/manager horeca, ondernemer/manager cafť-bar, ondernemer/manager fastservice, cateringbeheerder/manager, bedrijfsleider fastservice, gespecialiseerd kok (2010-2011), gastronoom/sommelier (vanaf 2010-2011).

Locatie(s)

Tilburg

Heb je nog vragen?

Leermeester
De Rooi Pannen - Tilburg - Eindhoven - Breda | Disclaimer | Sitemap | Links Facebook Vimeo